Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkeszárnyakat sózom és olajozott tepsibe rakom, majd berakom sülni, 170 fokos sütőben. Ropogósra sütöm őket. Közben, a mézet a kaporral és a citromlével kikeverem, majd mikor megsültek a szárnyak, ráöntöm a szószt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizzsel és friss salátával kínálom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.02 19:32
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkeszárnyakat sózom, citromlével kikeverem, csirkeszárnyakat, csirkeszárny, csirkeszárny, citromlével, megsültek, olajozott, kikeverem, salátával, Ropogósra, szárnyak, kaporral, tepsibe, sütőben, berakom, ráöntöm, kínálom, rizzsel, szószt, csipet, étolaj, csipet, citrom, Párolt, kapros, csipet, Közben, csipet, csipet bors, csirkeszárny, citrom, csipet kapor, étolaj,
|
|
|
|
|
Pizza
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|